07 decembrie 2020- Schimbarea conducerii in firma noastră

  •    Publicam acest articol astazi, 7 decembrie 2020, pentru a anunta schimbarea conducerii in aceasta firma. Ce inseamna asta pe intelesul tuturor? Ca toti cei care au luat decizii negative in numele acestui brand au predat conducerea catre noi. Si acum poate va intrebati cine suntem “noi”.
       Ma numesc Alexandru Serbanescu, sunt tata a 2 copii pe care ii iubesc enorm, am 31 de ani si sunt investitor. Am urmarit aceasta firma de ceva timp si i-am vazut evolutia. Prima oara aceasta firma mi-a lasat un mesaj pe Instagram, daca doresc sa ma alătur in programul lor. Nu am facut-o, dar m-a facut curios cum va evolua, pentru ca mi s-a parut o miscare interesanta...Si stim cu totii ca multi tineri pornesc firme in ziua de azi, cum la fel stim ca cele mai multe ajung falimentare sau nu produc niciodata profit. Asa ca am urmarit cum aceasta firma a ajuns de la a da mesaje pe Instagram la a avea promovari cu somitati in lumea fashion-ului cum ar fi Catalin Botezatu, Raluca Bădulescu, Laura Giurcanu sau vlogg-eri cunoscuti precum Vlad Munteanu si Andra Volos...sau artiști de o notorietate nationala, precum Jador si abi...si stiu ce va ganditi, cum de i-am numit artiști. Pai e simplu, din respectul pe care il am pentru persoanele care au facut ceva sa ajunga acolo. Daca vi se pare asa usor sa ajungeti ca ei, puteti sa incercati si voi. Daca e sa marturisesc un lucru pe care l-am invatat dupa multe experiente de viata, ar fi urmatorul: nimeni care este mai sus decat tine nu o sa arunce cu ură(hate) in tine. Cei care sunt mai sus decat tine, au 2 posibilitati: 1. Nu le pasa de tine si nu iti zic nimic. Sau posibilitatea 2: Te ajuta, criticându-te constructiv. Nu iti dau in cap, ci iti arata calea corecta. Tocmai din aceasta cauza am ales sa conduc de acum incolo aceasta companie. Pentru ca acesta evolutie, care nu ar fi fost posibila fara munca a multor oameni, nu merita sa fie lăsată sa moara. Munca acestor tineri, chiar daca au facut unele greseli, nu merita sa fie risipită, păstrând unele vârfuri din echipa pe care le-am considerat demne de inca o sansa.

          Si acum poate te gandesti “bine, am inteles ce spui, dar cum pot sa am incredere in firma?”, astfel incat de astazi, 7 decembrie 2020, am adoptat urmatoarele reforme:

  1. Orice produs primit beneficiaza de retur garantat, pe o perioada de 14 zile, conform standardelor Uniunii Europene. Produsul trebuie sa fie in ambalajul original, alaturi de chitanța si fisa.
  2. Cursurile au fost schimbate cu un singur Ghid, facut din experienta mea dar si din experienta altor minti luminate cu care am avut onoarea sa intru in legatura.
  3. Orice produs care are defect de fabricație (noi verificam fiecare produs. Dar este posibil sa nu observam orice detaliu si ne asumam asta, pentru ca lucram cu o croitorie unde sunt cusute) va fi schimbat prompt, cu un mesaj pe pagina noastra de Instagram. 
    Si ne dam seama ca unor persoane li se pare mult suma de 95 de lei. Asa ca ma simt nevoit sa fac aceasta explicatie. Am fost prin magazin sa ma conving, un tricou din bumbac 100% costa aproximativ 15 lei. Oriunde ai merge sa intrebi “cat costa imprimeul de pe spate?”, cel mai ieftin pret pentru personalizare care mi s-a oferit a fost 30 de lei, pentru ca imprimeul este aproape cat tot spatele. Deci pana acum, tricoul si imprimeul, 45 de lei. Mai pui aproximativ 25 lei pe transport, pentru ca unii stau in Bucuresti, altii stau foarte departe si curierul ia extra pret pentru fiecare kilometru suplimentar. Si mai raman 25 de lei, care sunt împărțiți intre firma, persoana care se ocupa de Instagram si operatorul call center care suna la telefon. Si aici nu am mai calculat alte pierderi ale firmei, pentru ca niciun leader nu incepe o actiune prin a se plange.
  • Iar pentru cei care doresc sa ne ridiculizeze, programul nu se adresează lor, ci celor care vor sa faca ceva in viata. Care vor sa invete ceva nou, care vor sa vada care sunt bazele unei afaceri, care vor sa afle cum poti sa comunici mai eficient si sa vinzi. Sunt convins ca va mai fi hate chiar daca am preluat eu compania. Dar sunt sigur ca ii voi face fata. Si voi incerca sa educ fiecare om care are o concepție gresita asupra acestei firme care A INCERCAT sa întreprindă ceva. Prin aceasta ocazie rog pe oricine care citeste acest articol, daca exista vreo inconvenienta care s-a intamplat chiar si cu vechea conducere, sa ne contacteze prin intermediul WhatsApp de pe site, incat sa ii gasim o rezolvare. Nu uitati celebra vorba din bătrâni, “Doar cine nu munceste, nu greșește.”. Important este sa invatam din aceste greseli, sa le corectam si sa nu se mai intample. Asta doresc sa fac si aici. Dumnezeu sa ma ajute!
  • -cu deosebit respect, Alexandru Serbanescu